our servicesarchive

Although the apartment was spacious, it lacked flow, felt closed in and had a dull almost flat feeling. Functionally it did not work for our client.

Each of the spaces were expansive enough to house several functions. What was a dining room became a dining room, entertainment center and library. The living room also housed a baby grand piano and an office area.

Our goal for the comprehensive renovation of this apartment was to update the vocabulary of this majestic pre-war structure. We enlarged openings and added transoms above to allow the infiltration of daylight into the Foyer. We created a Library in a deep saturated mahogany and completely replaced the Kitchen and Pantry, which were vintage 1960's.

Gut Renovation

101 Central Park West

Previous ProjectNext Project